Over ons

Whatsapp Image 2021 07 12 At 15.52.02 (2)
Whatsapp Image 2021 07 12 At 15.49.20

Over Ladies Rijschool

Ladies Rijschool is de beste rijschool dat Dordrecht te bieden heeft. Door het hoge slagingspercentage proberen mannen regelmatig achter het stuur van een van onze lesauto’s te klimmen. Resoluut blijf ik nee verkopen. Waarom? Never change a winning team. Ladies Rijschool is voor vrouwen en rijles door vrouwen. Dat zal altijd zo blijven. Tijdens onze rijlessen is er geen ruimte voor testosteron en bravoure. Gedegen rijlessen waar er beroep wordt gedaan op vrouwelijke intuïtie en overzicht. Wie zegt dat vrouwen niet kunnen rijden heeft nog nooit rijlessen gezien bij Ladies Rijschool!

 

Waarom Ladies Rijschool?

Wij richten ons op de vrouwelijke rijeigenschappen door middel van een moderne rijopleiding. Onze professionele instructrices treden op als een mentor waardoor ze niet enkel ‘instructrices’ zijn die je zeggen wat je wel en niet moet doen. Samen zorgen we ervoor dat je alles begrijpt, ziet en aanvoelt!

Dankzij deze methode zijn de rijinstructrices tijdens de rijles veel meer betrokken bij jouw persoonlijke gevoelens en wensen. Zij leggen meer uit dan anderen rijinstructrices en coachen je veel intensiever.

Ons doel is ervoor te zorgen dat jij straks zelfverzekerd achter het stuur zit en je rijbewijs haalt. Hiervoor zetten onze rijinstructrices zich 200% voor je in.

Rijlessen voor Power Vrouwen

Ladies Rijschool geeft net dat extra beetje gas dat jij nodig hebt om je rijbewijs B te halen. Spanning en twijfel gooien wij door het raam en zelfvertrouwen en overzicht nemen plaats achter het stuur. Ladies Rijschool leidt alleen powervrouwen op die het gaspedaal durven in te drukken. Neem contact met mij op voor een luisterend oor en scherp advies.